Megközelítéshez pontos térkép itt: (Google Maps alkalmazásban nyílik meg) 
kék: autóval
piros: gyalog 
Részletes leírást lásd lentebb! 

A feszivál helyszíne a Gödöllő melletti Dombfalva, amely egy zárt völgyben a településektől teljesen távol helyezkedik el. Ez a különleges helyszín lehetőséget ad a természeti környezettel való teljes összhangra.

Étkezés:
A fesztivál alatt közösen étkezünk. Már tavaly is bizonyított, remek vegán szakácsaink minden igényt kielégítő finomságokkal kényeztetnek majd minket. Reggelivel, ebéddel és  vacsorával is külön készülnek nektek - ezek benne vannak a jegyárban.
Kérünk mindenkit hozza magával a saját tányérját, poharát, evőeszközét. Ezek mosogatási lehetősége biztosított. Felesleges hulladékot ne hozzatok magatokkal!

Sátorhely:
A fesztivál közvetlen helyszínétől kicsit odébb egy erdős, árnyékos helyen sátrazhattok, hogy a másnapi programokra kipihenten érkezettek. Gyertek világosban, így könnyebb lesz sátrat építeni és megtalálni a megfelelő helyet. 

Mosdók, tisztálkodás:
A fesztivál helyszínén komposzt toalettet tudtok majd használni, amely a lehető legfenntarthatóbb módon biztosítja a tápanyagok természetes körforgását.
A mosakodási lehetőséget napkollektorral melegített vizű, szabadtéri zuhanyzókban biztosítjuk. 

Egyéb tudnivalók:
- A rendezvény inkább egy baráti program, mintsem hivatalos fesztivál, mindenki saját felelősségére, saját indíttatásából vesz részt.
- A jegyárak és az italárak támogatói adománynak minősülnek, mellyel a szervezés költségeihez, a helyszín fejlődéséhez és további programok létrejöttéhez járulsz hozzá.
- A rendezvényt rossz időben is megtartjuk, ebben az esetben előre közölt időpontokban a buszmegállótól segítjük a szállítást.
- A jegyek korlátozott számban kaphatók, így érdemes őket előre beszerezni.
- A belépés 4 éves kor alatt ingyenes felette a manó és gyermek jegyeink közül választhattok. 

Kapunyitás: augusztus 19. 11:00
Beléptetés: augusztus 19-23. 11-18 óra között. Lehetőség szerint ebben az intervallumban váltásátok ki karszalagotokat, így sátrat állítani is lesz időtök.


Megközelíthetőség:
- autóval kb 40, biciklivel kb 90 perc Budapestről, jó idő esetén parkoló biztosított a bejáratnál, rossz idő esetén előfordulhat, hogy csak gyalog és terepjáróval lehet bejutni. Az autóval ajánlott útvonal a kékkel jelölt földút amely egy nagy, sárga "Tankpálya" felirtanál kezdődik a 3-as főútról bekanyarodva. Semelyik másik földutat nem ajánljuk - a navigációs alkalmazások gyakran másfelé hoznak!
- tömegközlekedéssel kb. 1 óra a Stadionok állomástól Domonyvölgyig, a buszmegállótól kb. 20 perc, részben erdei séta a pirossal jelölt útvonalon. Mi ezt javasoljuk mindenkinek! 

Direkt link ehhez a térképhez (Google Maps alkalmazásban nyílik meg)
kék: autóval
piros: gyalog